Sponge Media™

Sponge Media™ -straalmiddelen zijn beschikbaar in meer dan 20 soorten. Alle soorten bieden droog, stofarm stralen of reinigen met geringe weerkaatsing van het straalmiddel. U kunt kiezen tussen reinigen, selectief verf strippen en/of verontreinigingen verwijderen en (waar gespecificeerd) profielen realiseren van 0 tot 100+ micron (4+ mil).

 

 

Silver Sponge Media™

Deze populaire Spons combineert één van 's-werelds meest effectieve straalmedium (aluminium-oxide) met het betrouwbare en duurzame Sponge Media™ systeem. Beschikbaar om profielen van <12 micron tot ±100 micron te realiseren, en is derhalve toepasbaar op vrijwel ieder oppervlak.

 

 

Red Sponge Media™

Deze rode Spons is de krachtpatser onder de Sponge Media™. Deze Spons wordt voornamelijk toegepast op zwaar verroest staal of om dikke coatings te verwijderen waar verwijdering d.m.v. impact noodzakelijk is. Realiseert een profiel van ±100 micron met staalgrit.

 

 

White Sponge Media™

Met de witte Spons reinigt u gevoelige oppervlakten. Er vindt geen of beperkte profilering tot 6 micron plaats. Deze Spons wordt voornamelijk toegepast voor de restauratie van monumenten.

 

 

Blue Sponge Media™

Blauwe Sponge Media™ is de schoonmaakspons. Gebruik de reinigingstechniek van Sponge Media™ zonder te profileren of het oppervlak aan te tasten. Deze spons wordt gebruikt voor het verwijderen van rookschade of andere vervuilingen van watergevoelige oppervlakten.

 

 

Green Sponge Media™

De reinigingsspons voor vetten en oliën op harde substraten zonder deze te beschadigen. U kunt hierbij denken aan industriële oppervlakten zoals beton of staal welke door vette rook zijn aangetast.

 

 

Blended Sponge Media™

Het beste van twee werelden. Blendend Sponge Media™ combineert twee van bovenstaande Sponge Media™ om een specifiek resultaat te realiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

 

Contact

 

Spongeblasting Benelux BV

Spadesteek 6

4131MB Vianen
The Netherlands
+31 (0)113 251869

Disclaimer

 

Privacy

Algemene leverings-, verhuur- en betalingsvoorwaarden

Voorwaarden Website

Sitemap

 

Partner